понеделник, 23 януари 2017 г.

Болести които лекува кехлибара?

Кехлибарените обеци и колиета са за защита срещу настинка и грип и ги лекуват.
Висулки от кехлибар се носят за предотвратяване на пристъпи на астма, както и в слънчевия сплит за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания. Късове не обработен кехлибар носени в джобовете и на колани са за лечение на стомашни заболявания. Често кехлибар може да се види над люлката на бебето - за нормализиране съня на детето, или суспендира в огледалото на автомобила на водача - да се подобри функцията на сърцето и физическо състояние като цяло.
Колиетата,герданите от кехлибар дават енергия да пулсират каротидните артерии, помагат да очисти цялото тяло от токсини, лекуват заболявания на щитовидната жлеза.

Всички украшения от кехлибар омекотяват и подобряват състоянието и здравето на хората.Помагат при слънчеви изригвания и резки промени в кръвното налягане.
Носенето на бижута и изделия от естествен кехлибар  имат широк спектър на въздействие.Например кехлибарената киселина въздейства при:
укрепване на нервната система;
нормализиране на бъбреците;
подобряване на функционирането на червата;
противовъзпалителни агенти;
анти-токсичен агент;
анти-стрес агент.

Жените с древността са носели кехлибарени мъниста – така било възможно да се държи под контрол  нормалното функциониране на щитовидната жлеза, което, от своя страна, регулира жизнените процеси в тялото на една жена. От това зависило  здравето и външния вид на жената! Съвременните американски ендокринолози днес предписват на своите пациенти кехлибарени мъниста, за да се възстанови нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Момичетата са насърчавани да носят кехлибарени гривни, за да се стимулира регенерацията на клетките на кожата.

Изключително полезни продукти и добавки, са направени на базата на кехлибара. Кехлибарената киселина - мощен антиоксидант, който активира всички биохимични процеси в клетките и тъканите на тялото. Стимулира клетъчното дишане и метаболизма на глюкозата - тя осигурява мощен заряд на тялото и дава енергия, която е в състояние за предотвратяване и защита срещу грип и други настинки. Използването на такива лекарства ще ни спаси от такива епидемии. Янтарната киселина(кехлибарената киселина) служи за лечение на всички видове анемия, остра форма на радикулит, сърдечно-съдови заболявания. Янтарната киселина се извлича директно от естествения кехлибар - това още веднъж потвърждава лечебната сила на слънчевият камък.

Текста е превод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар